cerrar

EnglishEnglish

EspañolEspañol

DeutchDeutsch

FrançaisFrançais

NederlandsNederlands

CatalàCatalà

wassap

Contacte

Calendari

Cita

José María Vicens és reelegit com a president del Cercle d'Economia de Mallorca

Javier Blas, soci fundador d’Illeslex Abogados, continuarà exercint com a secretari de la junta directiva

El Cercle d’Economia de Mallorca ha reelegit per unanimitat a José María Vicens com a president de l’entitat, durant l’Assemblea General anual d’estiu en les instal·lacions de Can Tàpera. Així s'inicia un nou període de dos anys en què el Cercle continuarà complint amb la seva missió de millora i impuls de la societat Balear i com a fòrum obert de pensament i debat. 

El Cercle, fidel al compromís reflectit en els seus estatuts de constitució, ha mantingut la seva implicació -fins i tot durant els pitjors mesos de la pandèmia- publicant diàriament informes tècnics sobre l’evolució del COVID-19 i participant en reunions presencials o mitjançant videoconferència amb les institucions de govern i els agents de la societat civil. A més de participar durant el passat 25 de juny, en la visita que van realitzar els Reis a les Illes i on van ser rebuts en Audiència per a tractar els temes més apressants de les illes.

En paraules del president José María Vicens, Doctor en Medicina, especialista en Medicina Interna, expert en Direcció i Administració Sanitària i planificació estratègica. “Vénen temps molt difícils i plens d’incerteses en gairebé tots els paràmetres d’aquesta crisi global, sanitària, econòmica i social. Les persones, els ciutadans de Balears, han viscut o estan vivint, amb por, sofriments i perplexitat una experiència única. Amb aquest panorama, el Cercle d’Economia de Mallorca fidel a la seva missió, en aquests moments renova el seu compromís fundacional de col·laborar activament amb els agents públics i privats per a la recuperació del benestar”.

Vicens continuarà al capdavant del Cercle amb una Junta Directiva que per primera vegada en la història del Cercle renova els seus vint-i-cinc membres per a donar veu a representants de diversos àmbits i sectors professionals. Vicens  ha agraït aquesta confiança i ha destacat a més que "en temps de tempesta estem tots més tranquils amb una tripulació experimentada i compromesa, entenent per compromís, complir quan les circumstàncies es posen adverses”.

La renovada Junta Directiva està composta per:

President
José María Vicens Gómez
Vicepresidenta
Elena Medina Miquel
Vicepresident
Luis Quetglas Alonso
Vicepresident
Bartomeu LLinás Ferrà
Tresorer i relacions institucionals
Bartomeu Cantallops Pons
Secretari
Javier Blas
Vocals
José María Bauzá de Mirabó Darder
Bernat Bonnin Pons-Estel
Isabel Del Pi Schmid
Alejandro Forcades Pons
José Forteza-Rei Borralleras
Guillermo García Moliz
Federico Gili Juan
Joe Holles
Antoni Horrach Moyá
Pere Nicolau Bover
Bartolomé Olivares Baena
Isabel Pellicer Esteve
Luis Francisco Piña Sáiz
Jaume Ribas Carbona
Carlos Rullán Vaquer
Carmen Valdueza Capó
Virginia María Verger Casasnovas
Vicente Rotger Rebassa
Uta Werner

 

Tresorer i El Cercle d’Economia de Mallorca, que l’any passat va celebrar el seu vint-i-cinquè aniversari, ha comptat amb la presència de nombrosos erudits de tot l’espectre social i polític. Entre altres, han visitat el Cercle en l’últim any: Josep Piqué, Carme Riera, Petros Markaris, Felipe González, José Ignacio Latorre, Alicia Asín, Francis Mojica o Soledad Gallego.

 

ILLESLEX

 

 

©2020 ILLESLEX
Todos los derechos reservados. Este documento es una recopilación de información jurídica elaborado por ILLESLEX.
La información o comentarios que se incluyen en él no constituyen asesoramiento jurídico alguno. Los derechos de propiedad intelectual sobre este documento son titularidad de ILLESLEX.
Queda prohibida la reproducción en cualquier medio así como la distribución, la cesión y cualquier otro tipo de utilización de este documento, ya sea en su totalidad, ya sea en forma extractada, sin la previa autorización de ILLESLEX.

Otros post que
pueden interesarte

Illeslex Abogados, en el Mallorca Championships...

01-jul-2024 / ARTICULO

Illeslex Abogados, en el Mallorca Championships...

Leer más >
Gastos hipotecarios: El inicio del cómputo del plazo de......

27-jun-2024 / ARTICULO

Gastos hipotecarios: El inicio del cómputo del plazo de......

Leer más >

Suscríbete a nuestra newsletter

Te mantenemos informado

Nos encontrarás en...